Konkurs RRA za izdavanje radio frekvencija

Bez autora
Feb 14 2011

Republička radiodifuzna agencija (RRA) raspisala je javni konkurs za izdavanje dozvola za emitovanje radio programa na lokalnom nivou. Podnosilac prijave za izdavanje dozvole za emitovanje programa mora uz prijavu da dostavi dokaze o ispunjenosti tehničkih, organizacionih i programskih uslova.Podnosilac prijave mora da ispunjava i sve druge uslove koji su utvrđeni Zakonom o elektronskim komunikacijama, kao i propisima koji su doneti na osnovu njega. Krajnji rok za podnošenje prijava je 2. mart 2011. godine...

Konkurs RRA za izdavanje radio frekvencijaRepublička radiodifuzna agencija (RRA) raspisala je javni konkurs za izdavanje dozvola za emitovanje radio programa na lokalnom nivou.

Podnosilac prijave za izdavanje dozvole za emitovanje programa mora uz prijavu da dostavi dokaze o ispunjenosti tehničkih, organizacionih i programskih uslova. Podnosilac prijave mora da ispunjava i sve druge uslove koji su utvrđeni Zakonom o elektronskim komunikacijama, kao i propisima koji su doneti na osnovu njega.

Detalje konkursa i uslove za konkurisanje možete pročitati ovde.
  
Krajnji rok za podnošenje prijava je 2. mart 2011. godine.

Prijavu na javni konkurs za izdavanje dozvola za emitovanje radio programa preuzmite ovde

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik